Universitatea Craiova s-a despărţit de Raul Silva. Oltenii au anunţat locul cantonamentului de vară

Clubul Universitatea Craiova a anunţat miercuri că s-a despărţit de fundaşul central Raul Silva, ca urmare a încheierii contractului. Totodată, oltenii au stabilit locul unde vor face cantonamentul de vară. Studenţii au planificată o pregătire de două săptămâni.

Urmărește
169 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova s-a despărţit de Raul Silva. Oltenii au anunţat locul cantonamentului de vară

Universitatea Craiova s-a despărţit de Raul Silva. Oltenii au anunţat locul cantonamentului de vară

Staţiunea turistică tiroleză Neustift Im Stubaital va fi „casa” Ştiinţei pentru 2 săptămâni, anunţă pagina de facebook a Universităţii Craiova.

„În acest loc s-a pregătit reprezentativa Spaniei pentru EURO 2008, iar în alţi ani s-au antrenat Naţionalele României şi Franţei. Dintre echipele de club regăsim formaţii de tradiţie precum Ajax Amsterdam, Eintracht Frankfurt, VFB Stuttgart, Legia sau Genoa.”, mai scriu oltenii.

Până pe 10 iunie componenţii lotului echipei sunt în vacanţă, urmând să se reunească şi să plece în Austria în 17 iunie.

Programul de vară al Universităţii Craiova:

10 iunie | reunirea echipei şi vizita medicală
10 iunie - 16 iunie | pregătire pe plan intern
16 iunie | deplasarea delegaţiei în Bucureşti
17 iunie | deplasare cu avionul la Salzburg
17 iunie - 1 iulie | cantonament în Neustift Im Stubaital la Wellnes Hotel Milderer Hof
1 iulie | întoarcerea delegaţiei în ţară

Programul jocurilor amicale va fi comunicat ulterior.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici