Unul dintre motoarele avionului care transporta o echipă de fotbal de la CM 2018 a luat foc în aer

Au fost momente dificile pentru jucătorii şi staff-ul tehnic al Arabiei Saudite. Avionul oficial al saudiţilor, aeronavă pusă la dispoziţie de organizatori, a luat foc în aer în timp ce delegaţia era transportată la Rostov, acolo unde echipa va juca împotriva celor din Uruguay.

488 afișări
Imaginea articolului Unul dintre motoarele avionului care transporta o echipă de fotbal de la CM 2018 a luat foc în aer

Unul dintre motoarele avionului care transporta o echipă de fotbal de la CM 2018 a luat foc în aer

Potrivit presei ruse, avionul - un Airbus A319 al companiei Rossiya Airlines - a avut probleme cu motorul drept.

Pe parcursul zborului, piloţii au observat flăcări la motor şi au aterizat imediat, dar în deplină siguranţă, aeronava cu o vechime de 12 ani.

Arabia Saudită a comunicat faptul că nimeni nu a avut de suferit, că totul a decurs conform planului explicat de piloţi în momentul apariţiei problemei. 

Citiţi continuarea articolului şi urmăriţi VIDEO pe prosport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici