UPDATE / Fotbalistul Mason Greenwood a fost arestat. Iubita lui a publicat fotografii despre agresiunile comise asupra sa de fotbalistul echipei Manchester United

Harriet Robson a arătat pe reţelele de socializare buzele şi faţa însângerate, precum şi vânătăile de pe corp, acuzându-l pe jucătorul de la Manchester United că a bătut-o.

1507 afișări
Imaginea articolului UPDATE / Fotbalistul Mason Greenwood a fost arestat. Iubita lui a publicat fotografii despre agresiunile comise asupra sa de fotbalistul echipei Manchester United

UPDATE ora 20.40. Jucătorul lui Manchester United, Mason Greenwood, a fost arestat sub acuzaţia agresiune, după ce logodnica sa, Harriet Robson, a postat o serie de fotografii în poveştile de Instagram cu chipul său cu sânge pe faţă şi semne vizibile de violenţă pe corp şi pe picioare. „Pentru oricine vrea să ştie ce mi-a făcut Mason Greenwood”, a scris femeia.

United a emis deja o declaraţie în care explică faptul că atacantul în vârstă de 20 de ani „nu se va întoarce la antrenamente sau la jocuri până la o nouă notificare”.

Atacantul de 20 de ani este acuzat de agresiune şi violenţă. Pe lângă fotografii şi videoclipuri, femeia a mai pus online şi o înregistrare audio a unei presupuse ceartă între cei doi, inclusiv ameninţări, însă totul a fost şters la scurt timp.

Atât clubul englez, cât şi poliţia din Manchester au reacţionat la plângere, susţinând că sunt la curent cu „imaginile şi acuzaţiile care circulă pe reţelele de socializare”. Oamenii legii spun că „sunt în curs de desfăşurare investigaţii pentru a stabili circumstanţele complete”, în timp ce United respinge „orice comentariu” până la stabilirea faptelor. Chiar dacă, reiterează, „societatea nu tolerează violenţa de niciun fel”.

Deocamdată, nu a venit niciun comentariu de la jucător sau de la managerul său. Nike, sponsorul său, a spus că este „profund îngrijorat de aceste acuzaţii tulburătoare”.

Greenwood şi Robson se cunosc încă de pe vremea când erau la şcoală, Mersey School din Greater Manchester, dar conform presei britanice, au rupt relaţia în septembrie 2020, când fotbalistul, după un meci pentru echipa naţională, a fost descoperit într-o cameră de hotel cu Phil Foden, de la City, şi două modele islandeze.

O încălcare a regulilor anti-Covid care i-a costat pe cei doi şi expulzarea din lot. Câteva luni mai târziu, însă, cuplul avea să fie din nou împreună. Până când în această dimineaţă au apărut acuzaţiile grele şi imaginile sângeroase, pe care poliţia le investighează.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici