Următoarea ediţie din Australian Open ar putea fi anulată din cauza pandemiei

  • Preşedintele Asociaţiei de Tenis, Craig Tiley, a declarat că turneul ar putea fi compromis.
  • Tiley spune că cel mai bun scenariu ar fi ca evenimentul să fie urmărit doar de spectatori australieni.
138 afișări
Imaginea articolului Următoarea ediţie din Australian Open ar putea fi anulată din cauza pandemiei

Următoarea ediţie din Australian Open ar putea fi anulată din cauza pandemiei

Ediţia de anul viitor al Australian Open ar putea fi anulată din cauza pandemiei, a spus Craig Tiley, preşedintele Asociaţiei de Tenis.

Tiley spune că cel mai rău scenariu este ca evenimentul să fie anulat, iar, în cel mai bun caz, evenimentul să fie urmărit de fanii australieni ai tenisului.

”Cel mai rău scenariu este să nu avem Australian Open. Cel mai bun scenariu la acest moment este să avem Australian Open doar cu fani australieni”, spune Tiley.

Anul trecut, Novak Djokovic şi-a apărat titlul, învingându-l pe Dominic Thiem, cu scorul de 6-4, 4-6, 2-6, 6-3, 6-4.

Titlul WTA a fost câştigat de Sofia Kenin care a învins-o, în finală, pe Garbine Muguruza, cu 4-6, 6-2, 6-2.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici