US Open 2021. Horia Tecău şi Kevin Krawietz au fost eliminaţi în sferturile de finală

  • Românul şi germanul au cedat în două seturi în faţa americanilor Johnson şi Querrey.
  • Urmare a prezenţei în sferturile de finală, Tecău şi partenerul său vor împărţi un premiu de 93.000 de dolari.
  • În competiţia feminină, canadianca Fernandez s-a calificat în semifinale eliminând-o pe ucraineanca Svitolina.
203 afișări
Imaginea articolului US Open 2021. Horia Tecău şi Kevin Krawietz au fost eliminaţi în sferturile de finală

US Open 2021. Horia Tecău şi Kevin Krawietz au fost eliminaţi în sferturile de finală

În competiţia masculină de dublu, Horia Tecău şi partenerul său, germanul Kevin Krawietz, au fost eliminaţi marţi seară.

Americanii Steve Johnson şi Sam Querrey au trecut în minimum de seturi, scor 6-2, 7-6 (4), de perechea româno-germană. La US Open, Tecău şi Krawietz au fost favoriţi 6, iar calificarea între cele mai bune 8 echipe de dublu ale lumii a respectat întocmai calculul hârtiei.

Ca urmare a prezenţei în ”sferturi”, Horia şi Kevin vor împărţi suma de 93.000 de dolari, iar învingătorii ajunşi în semifinale - 164.000 de dolari.

În întrecerea feminină de simplu, marţi seară, canadianca Leylah Ferbnabdez, 19 ani, 73 WTA, a învins-o pe ucraineanca Elina Svitolina, 25 de ani, 5 WTA, scor 6-3, 3-6, 7-6 (5), şi merge în semifinale.

Elina Svitolina o eliminase pe Simona Halep.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici