US Open: Angelique Kerber, deţinătoarea trofeului, eliminată în primul tur al turneului

Angelique Kerber, deţinătoarea trofeului de la Flushing Meadows, a părăsit încă din primul tur ediţia 2017, învinsă categoric de japoneza Naomi Osaka (45 WTA), scor 6-3, 6-1.

397 afișări
Imaginea articolului  US Open: Angelique Kerber, deţinătoarea trofeului, eliminată în primul tur al turneului

US Open: Angelique Kerber, deţinătoarea trofeului, eliminată în primul tur al turneului

La 19 ani, Osaka a dat lovitura carierei, învingând în premieră o sportivă din Top 10. Cu un joc curajos şi 22 de lovituri câştigătoare, Naomi Osaka s-a impus într-o oră şi patru minute, sub acoperişul de pe Arthur Ashe Stadium.

De partea cealaltă, fostul lider mondial, Angelique Kerber, mai bifează o evoluţie extrem de ştearsă, presărată cu 23 de erori neforţate, care îi aduce a doua eliminare în primul tur într-un turneu de Mare Şlem pe 2017, după şocul de la Roland Garros. Şi la French Open, nemţoaica a câştigat tot doar patru game-uri în faţa rusoaicei Ekaterina Makarova (40 WTA).

După un 2016 fabulos, "Iron Lady" este de nerecunoscut în 2017: acesta este al patrulea meci în patru luni pierdut de Kerber la fel de drastic, cu doar patru game-uri smulse adversarei.

Problemele au început cu abandonul de la Madrid, în faţa canadiencei Eugenie Bouchard. De acolo, înfrângerile drastice au făcut parte din experienţa pe circuit a lui "Angie".

Roma - învinsă în primul tur de Annett Kontaveit 6-4, 6-0
Roland Garros - învinsă în primul tur de Ekaterina Makarova 6-2, 6-2
Toronto - învinsă în optimi de Sloane Stephens 6-2, 6-2
US Open - învinsă în primul tur de Naomi Osaka 6-3, 6-1

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici