US Open, calificări. Gabriela Ruse este pe tabloul principal, după o victorie convingătoare

5 jucătoare din România vor juca în primul tur de la US Open, ultimul turneu de tenis de Mare Şlem din 2023, însă doar Sorana Cîrstea este cap de serie.

464 afișări
Imaginea articolului US Open, calificări. Gabriela Ruse este pe tabloul principal, după o victorie convingătoare

Gabriela Ruse, numărul 166 WTA, a trecut vineri noapte de Dayana Yastremska (Ucraina, favorită 12 în calificări), numărul 111 WTA şi fostă număr 21 WTA, şi a ajuns pentru a treia oară consecutiv pe tabloul principal de la US Open.

Pentru sportiva de 25 de ani a fost un succes conturat în două seturi, scor 7-6 (5), 6-3. Meciul, terminat după o oră şi 50 de minute, a început cu 5 ore de întîrziere din cauza a două reprize de ploaie.

Ruse urcă pe tabloul principal de la US Open. Sorana Cîrstea, Irina Begu, Patricia Ţig şi Ana Bogdan sunt deja calificate acolo şi îşi ştiu deja adversarele.

Ruse va trebui să mai aştepte puţin pentru a vedea cu cine se va lupta în primul tur. Una dintre posibilele adversare este Caroline Wozniacki, daneza care a revenit pe terenul de tenis după 3 ani, timp în care a devenit mamă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici