Usain Bolt, campion olimpic şi record mondial la 200 m (Galerie Foto)

Atletul jamaican Usain Bolt a câştigat, miercuri, medalia de aur în proba de 200 m din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing, reuşind să stabiliească şi un record mondial.

18 afișări
Imaginea articolului Usain Bolt, campion olimpic şi record mondial la 200 m (Galerie Foto)

Usain Bolt, campion olimpic şi record mondial la 200 m

Bolt a fost cronometrat cu timpul de 19 secunde şi 30 de sutimi, doborând vechiul record ce îi aparţinea americanului Michael Johnson, cu 19.32, din 1 august 1996, la JO de la Atlanta.

Galerie Foto

Medalia de argint i-a revenit lui Churandy Martina (Antilele Olandeze), cu 19.82, iar cea de bronz a fost câştigată de americanul Shawn Crawford, cu 19.96.

Usain Bolt este medaliat cu aur şi în proba de 100 metri, jamaicanul stabilind şi un record mondial în această probă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici