Usain Bolt: Cu multă muncă, sunt de părere că pot deveni mai rapid - GALERIE FOTO

Sprinterul jamaican Usain Bolt, deţinătorul recordului olimpic în proba de 100 de metri, cu timpul de 9 secunde şi 69 de sutimi, a declarat că ar putea să-şi îmbunătăţească această performanţă şi că trebuie să muncească mult în acest scop.

16 afișări
Imaginea articolului Usain Bolt: Cu multă muncă, sunt de părere că pot deveni mai rapid - GALERIE FOTO

Usain Bolt: Cu multă muncă, sunt de părere că pot deveni mai rapid (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

"Cu multă muncă, sunt de părere că pot deveni mai rapid. Cu muncă şi dăruire. Aceasta este cheia", a spus sprinterul jamaican, aflat într-o vizită la Londra.

Usain Bolt a precizat că în acest moment nu este în cea mai bună formă.

"Mă gândesc la un timp de 9,5 secunde pe distanţa de 100 de metri, dar mai am mult de muncă pentru a reveni în formă. Nu sunt încă în cea mai bună formă, însă muncesc, încet dar sigur. Obiectivul meu îl reprezintă Campionatele Mondiale. Timpul meu se va îmbunătăţi dacă muncesc mult şi mă antrenez serios, astfel că nu sunt foarte îngrijorat", a explicat el.

Bolt a fost implicat într-un accident rutier, la data de 29 aprilie, fiind rănit uşor. El s-a refăcut rapid, după o operaţie la piciorul stâng.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici