VakifBank Istanbul a câştigat Liga Campionilor la Bucureşti

VakifBank a învins duminică CSM Volei Alba Blaj în finala Ligii Campionilor la volei feminin, în cadrul turneului Final Four care a avut loc la Bucureşti. Formaţia turcă s-a impus autoritar, cu 3-0, astfel că a intrat în posesia celui de-al patrulea trofeu din istoria competiţiei.

4 afișări

De la 2-0, VakifBank s-a desprins la 9-1. Încă de la început, Zhu Ting a câştigat clar disputa de la distanţă cu Ana Cleger, principalele marcatoare ale Ligii Campionilor, Chinezoaica avea să aducă 7 puncte echipei sale în primul set, în timp ce cubaneza, trei, adică mai puţin de jumătate din media obişnuită.

Cu un blocal realizat la 5-11, Krsmanovic a reuşit să ţină pentru câteva minute corabia Blajului pe linia de plutire, dar ardelencele nu s-au putut apropia la mai muilt de patru puncte, 13-17. Chinezoaica Zhu Tuing a continuat să dea recital, astfel că primul set a fost câştigat cu 25-17.

Setul doi a fost dominat şi mai clar de VakifBank. Din trioul formidabil propus de formaţia turcă pentru acest sezon a fost rândul sârboaicei Milena Rasic să iasă în evidenţă, rezultatul final al setului fiind 25-11.

Fetele lui Darko Zakoc au fost la conducere la începutului setului trei, reuşind să ofere finalei câteva minute de suspans. De la 4-8, formaţia turcă a egalat la 9-9, apoi s-a dus către trofeu cu olandeza Sloetjes vârf de lance. Setul trei a fost câştigat cu 25-17, iar VakifBank a câştigat un trofeu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici