Valentin Badea şi-a reziliat contractul cu gruparea Universitatea Craiova

Atacantul Valentin Badea şi-a reziliat, de comun acord, contractul cu Universitatea Craiova, el fiind al cincilea jucător care părăseşte gruparea craioveană în această iarnă.

17 afișări
Imaginea articolului Valentin Badea şi-a reziliat contractul cu gruparea Universitatea Craiova

Valentin Badea şi-a reziliat contractul cu gruparea Universitatea Craiova (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Valentin Badea, care semnase în vară un acord pe trei ani cu Universitatea Craiova, va pleca de la echipă liber de contract. El a jucat în 14 meciuri în turul campionatului şi a marcat de două ori.

Badea este al cincilea jucător care pleacă de la Craiova, după Dorel Stoica, Florin Şoavă şi australienii Joshua Rose şi Josh Mitchell.

Conducerea clubului ar putea renunţa şi la serviciile celui de-al treilea australian din lotul craiovean, Michael Baird, care nu a participat la antrenamente în această iarnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici