Valeriu Argăseală şi Florian Walter, aleşi în Comitetul Executiv al FRF

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, şi finanţatorul grupării Universitatea Cluj, Florian Walter, au fost aleşi, luni, în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, s-a stabilit în urma votului din Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal.

299 afișări
Imaginea articolului Valeriu Argăseală şi Florian Walter, aleşi în Comitetul Executiv al FRF

Valeriu Argăseală (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax foto)

Argăseală şi Walter îi vor înlocui pe preşedintele Oţelului Galaţi, Marius Stan, şi pe preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea.

"Valeriu Argăseală şi Florian Walter au fost aleşi cu câte 12 voturi pentru şi vor avea mandate de câte doi ani", a declarat preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.

La Adunarea Generală a LPF a fost prezent şi preşedintele FRF, Mircea Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici