Vali Badea: Piţurcă a adus linişte Stelei, dar vreau să îi batem la Braşov

Atacantul Valentin Badea a declarat marţi, că Victor Piţurcă a adus linişte la Steaua, dar că asta nu înseamnă că FC Braşov nu poate câştiga meciul de sâmbătă, special pentru jucătorul echipei ardelene.

13 afișări
Imaginea articolului Vali Badea: Piţurcă a adus linişte Stelei, dar vreau să îi batem la Braşov

Vali Badea: Piţurcă a adus linişte Stelei, dar vreau să îi batem la Braşov (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

"Este într-adevăr un meci special pentru mine, pentru că am jucat la Steaua şi am petrecut acolo cea mai frumoasă perioadă din cariera mea, dar gata, acum sunt la Braşov şi normal că vreau ca noi să batem. Steaua este o echipă mare, la care Victor Piţurcă a adus multă linişte, însă asta nu înseamnă că nu putem scoate un rezultat bun cu ei. Eu unul vreau să câştigăm, indiferent cine va marca. Dacă voi reuşi să înscriu eu, cu atât mai bine. Nu am nicio revanşă de luat, eu vreau să joc şi să marchez meci de meci, nu contează adversarul. Oricum, eu sper ca dacă dăm gol, să nu păţim ca Universitatea Cluj şi Universitatea Craiova şi în meciul cu ei", a declarat Badea.

Atacantul ardelenilor a mai spus că după victoria lui FC Braşov în faţa celor de la Universitatea Cluj, scor 3-1, a vorbit cu fostul său coechipier Bănel Nicoliţă, pe care l-a atenţionat că Steaua vine să joace cu liderul.

"Am vorbit cu Nicoliţă, şi chiar râdeam, i-am spus că să aibă grijă că vin să joace cu liderul, pentru că nu se jucase încă meciul lui Dinamo. A râs şi el şi a zis că avem o echipă care joacă bine dar că şi ei vor să câştige. Vom vedea ce va fi în teren, se anunţă un meci interesant şi disputat. Ştim valoarea Stelei, au echipă, au un antrenor foarte bun, dar şi noi îl avem pe Daniel Isăilă, care chiar dacă nu este un nume precum al lui Victor Piţurcă, este un antrenor tânăr şi chiar foarte bun. Nouă ne place foarte tare cum lucrează".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici