Vali Negru a fost scuipat şi agresat de doi suporteri dinamovişti

Fotbalistul Valentin Negru a fost scuipat şi agresat, duminică seara, pe stadionul Astra din Ploieşti, în timpul partidei CS Otopeni - Dinamo, scor 2-3 (1-2), de doi suporteri ai formaţiei bucureştene.

34 afișări
Imaginea articolului Vali Negru a fost scuipat şi agresat de doi suporteri dinamovişti

Vali Negru a fost scuipat şi agresat de doi suporteri dinamovişti (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Valentin Negru a fost recunoscut de câţiva suporteri ai formaţiei Dinamo, moment în cara a început să fie înjurat şi scuipat de aceştia, care nu au uitat că fotbalistul a jucat la Rapid. Unul dintre suporteri s-a îndreptat spre fotbalist şi l-a lovit cu palma, moment în care stewarzii au intervenit pentru aplanarea conflictului. Forţele de ordine au reţinut doi suporteri ai grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare pe care i-au evacuat din stadion.

Surse din cadrul Jandarmeriei Ploieşti au precizat, pentru MEDIAFAX, că nu i-au amendat pe suporterii turbulenţi din cauza faptului că stewarzii le-au dat drumul acestora, pentru că au catalogat incidentul ca fiind unul minor.

Preşedintele secţiei de fotbal a CS Otopeni, Dragoş Cristean, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, că incidentul în care a fost implicat Vali Negru este grav deoarece s-a întâmplat pe propriul teren. "L-a bătut unul prin tribune, chiar nu ştiu ce s-a întâmplat. Am vorbit cu el la telefon şi mi-a zis că şi-a luat o palmă. Grav este că s-a întâmplat chiar la noi acasă. Vine jucătorul cu familia la meci şi să te bată la tine acasă. Până la urmă e doar un sport. Sper să nu se ajungă mai departe", a completat Cristean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici