Van Basten a refuzat echipele FC Barcelona şi AC Milan

Cotidianul El Mundo Deportivo a scris, luni, că Marco van Basten, selecţionerul naţionalei Olandei, adversara României în grupa C la turneul final al Campionatului European din 2008, a refuzat să preia funcţia de antrenor al formaţiilor FC Barcelona şi AC Milan, informează agenţia Calciomercato.

2 afișări
Imaginea articolului Van Basten a refuzat echipele FC Barcelona şi AC Milan

Van Basten a refuzat echipele FC Barcelona şi AC Milan

"Preşedintele Barcelonei, Joan Laporta, îl stimează mult, dar Van Basten a respins avansurile catalanilor. La fel a făcut şi cu Milan, care îl vedea drept principalul urmaş al lui Carlo Ancelotti. Van Basten preferă să rămână la naţionala Olandei, din motive personale, sau în cel mai rău caz să ocupe o funcţie în cadrul clubului Ajax Amsterdam", scrie El Mundo Deportivo.

Echipa naţională a Olandei va face parte din grupa C la Euro-2008, alături de reprezentativele României, Italiei şi Franţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici