Van Basten: Vom pregăti meciul cu România cu seriozitate

Selecţionerul Marco van Basten a declarat, vineri seară, că jucătorii Olandei se vor pregăti cu seriozitate pentru meciul cu România şi vor lupta pentru a obţine victoria, în partida programată, marţi, 17 iunie, în ultima etapă a grupei C la Euro-2008, informează presa olandeză.

13 afișări
Imaginea articolului Van Basten: Vom pregăti meciul cu România cu seriozitate

Van Basten: Vom pregăti meciul cu România cu seriozitate (Imagine: Mediafax/AFP)

"Fantastic, dar să fim în continuare critici cu noi. A fost un succes minunat, 3-0 cu campioana mondială şi 4-1 cu vicecampioana lumii sunt două succese remarcabile, fantastice. Să nu cădem în euforie. Suntem în sferturi, obiectivul a fost atins, dar vrem mai mult. Am acum o problemă de lux în atac, numeroase opţiuni. Trebuie să abordăm serios fiecare meci, aşa vom face şi cu România" a declarat selecţionerul Olandei.

Van Basten a evitat să comenteze speculaţiile legate de eliminarea Italiei şi Franţei în cazul unei înfrângeri a Olandei: "Dacă pierdem Italia şi Franţa vor fi eliminate? Nu mă interesează speculaţiile, singurul lucru care mă interesează este adversarul pe care îl vom înfrunta marţi. Faptul că suntem deja calificaţi nu schimbă cu nimic lucrurile, vom pregăti meciul cu România aşa cum o facem mereu, cu seriozitate, şi vom lupta pentru victorie".

Jucătorul Dirk Kuyt a afirmat că fotbaliştii olandezi sunt foarte apropiaţi şi nu sunt invidioşi. "Grupul nostru este cel mai puternic, suntem toţi pentru unul şi unul pentru toţi, ne-am arunca în foc unul pentru celălalt. Nimeni nu e invidios pe celălalt, când intră îşi face datoria, aşa cum a făcut Robben. Trebuie să demonstrăm de ce suntem în stare în continuare. Franţa are jucători excelenţi, ca Ribery sau Henry, dar nu este o echipă adevărată", a spus Kuyt.

Atacantul Ruud van Nistelrooy susţine că fotbaliştii olandezi au căpătat încredere în ei şi sunt capabili de rezultate mari. "Încă nu reuşim să ne dezmeticim, nu ne aşteptam, nu eram în cea mai bună formă în calificări şi nici apoi. Acum totul merge ca pe roate. Am căpătat încredere şi suntem în stare de multe", a subliniat Van Nistelrooy.

Arjen Robben a menţionat că se bucură că a revenit în luptă, cu succes.

Portarul Edwin van der Sar a subliniat că nici cel mai optimist suporter al Olandei nu se gândea la evoluţiile bune de la Euro-2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici