Vasile Câtea, delegat de Obreja să se ocupe de boxul amator din România

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, l-a delegat pe vicepreşedintele Vasile Câtea să se ocupe de activitatea boxului amator din România, se arată într-un comunicat remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

35 afișări
Imaginea articolului Vasile Câtea, delegat de Obreja să se ocupe de boxul amator din România

Vasile Câtea, delegat de Obreja să se ocupe de boxul amator din România (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Biroul Federal al Federaţiei Române de Box a aprobat, astăzi, soluţia preşedintelui FR Box, domnul Rudel Obreja, de a delega toate competenţele legate de activitatea boxului amator din România, inclusiv reprezentarea la nivel internaţional, cu toate organismele care au atribuţii şi competenţe în acest sector, domnului vicepreşedinte al FR Box Vasile Câtea. Biroul Federal şi-a manifestat totodată sprijinul moral pentru domnul Rudel Obreja. Acesta îşi va continua activitatea în poziţia de preşedinte al FR Box, legată de celelate domenii în afara boxului amator", se arată în comunicatul Federaţiei Române de Box.

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a fost suspendat 11 ani de federaţia internaţională pentru că nu a respectat o sancţiune anterioară dictată de Comisia de Disciplină a AIBA şi pentru că a prezentat documente falsificate în cursul unei proceduri disciplinare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici