Vasile Câtea: Sper să obţinem una-două medalii la Europenele din Rusia

Preşedintele interimar al Federaţiei Române de Box, Vasile Câtea, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că îşi doreşte obţinerea a una-două medalii la Campionatele Europene de Box din Rusia.

11 afișări
Imaginea articolului Vasile Câtea: Sper să obţinem una-două medalii la Europenele din Rusia

Georgian Popescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Plecăm la Europenele de la Moscova cu speranţa că va fi un nou început pentru boxul românesc la nivel de seniori. Antrenorul coordonator, Dorel Simion, nu are impus niciun obiectiv la aceste Campionate Europene de către conducerea Federaţiei. Totuşi. eu sper să obţinem una-două medalii la Europenele din Rusia pentru că eu cred avem potenţial. Avem un lot valoros, cu sportivi cu experienţă şi după sparring-ul de la Brăila, cred că băieţii se află în formă foarte bună, cu un moral bun şi cu ambiţie pentru a demonstra că nu sunt sportivi de mâna a doua", a declarat Vasile Câtea.

Campionatele Europene de Box din Rusia vor avea loc în perioada 4-13 iunie şi vor fi găzduite de Palatul de gheaţă "Megasport", din Moscova.

Din delegaţia României fac parte pugiliştii Răzvan Andreiana (categoria 54 kg), Gabriel Podaşcă (60 kg), Georgian Popescu (64 kg), Ionuţ Gheorghe (69 kg), Ronald Gavril (75 kg), Alexandru Cristofor (81 kg) şi Constantin Bejenaru (91 kg).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici