Vasile Miriuţă: Am jucat aproape perfect vreo 70 de minute; am pierdut pe mâna noastră

FCSB a reuşit să câştige partida cu Concordia Chiajna, după ce a făcut 10 minute perfecte. Daniel Benzar şi Dennis Man au marcat, iar vicecampioana a câştigat cu 2-1. La finalul partidei, Vasile Miriuţă a comentat prestaţia elevilor săi.

3 afișări

Vasile Miriuţă a considerat că echipa sa a jucat bine până în minutul 76, atunci când echipa sa a primit primul gol: "Am jucat aproape perfect vreo 70 de minute. Nu ştiu dacă Steaua a avut vreo şansă până atunci. Au marcat acel gol foarte frumos, după am greşit. Mai avem de lucrat, suntem de puţin timp împreună. Am pierdut pe mâna noastră", a declarat Miriuţă la DigiSport.

La faza celui de-al doilea gol al vicecampioanei, Cristi Bălgrădean a scăpat mingea din mână, iar Man a marcat de pe linia porţii, fază la care ilfovenii au reclamat un fault în atac: "Nu vreau să spun nimic pentru că nu am văzut faza. Nu ştiu dacă a fost fault sau nu, nu vreau să spun acum. Trebuie să ne schimbăm mentalitatea şi astăzi s-a văzut asta, băieţii au făcut foarte bine azi, au jucat cum am vrut eu".

După remiza cu CS U Craiova, Vasile Miriuţă a declarat că obiectivul e play-off-ul, iar antrenorul a primit întăririle mult aşteptate: "Au semnat trei jucători, problema e că ei au jucat ultima oară la sfârşitul lui mai, dar am încredere în preparatorul fizic", a adăugat antrenorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici