Vasile Simionaş: Drăgănescu a favorizat Steaua

Vicepreşedintele clubului Poli Iaşi, Vasile Simionaş, a declarat, duminică, în cadrul unei emisiuni sportive la un post de televiziune local, că arbitrul Mugurel Drăgănescu a favorizat formaţia Steaua Bucureşti în partida cu gruparea din dealul Copoului.

28 afișări
Imaginea articolului Vasile Simionaş: Drăgănescu a favorizat Steaua

Vasile Simionaş: Drăgănescu a favorizat Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

"În calitate de simplu spectator al partidei Steaua - Poli Iaşi, pot să spun că arbitrul Drăgănescu mi-a oferit un spectacol pe care nu-l aşteptam. Ca oficial al clubului Poli Iaşi, îl acuz pe arbitrul Drăgănescu că a favorizat Steaua în partida cu noi! În minutul 27, Goian a luat doar cartonaş galben după ce l-a lovit cu cotul în gură pe Cristian Bratu, deşi putea foarte bine să-i chiar roşu. A urmat faza din minutul 42, când Goian l-a faultat pe Milcea din spate şi merita al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu, însă arbitrul Drăgănescu a trecut faza cu vederea. Mai mult, în minutul 62, acelaşi Goian l-a faultat dur pe Milea şi din nou Drăgănescu a trecut cu vederea faza. Este imposibil aşa ceva! Faza s-a petrecut exact în faţa arbitrului! Acest arbitru, ori nu a văzut aceste faze şi este grav, ori a favorizat în mod voit Steaua şi asta este foarte grav! După părerea mea, Drăgănescu a favorizat în mod voit Steaua şi nu mai are ce căuta în arbitraj", a declarat Vasile Simionaş.

Oficialul ieşean a mai spus că alta ar fi fost soarta meciului dacă ieşenii jucau cu un om în plus o repriză: "Am văzut la finalul meciului că steliştii au spus că puteau câştiga cu 4-0 sau 5-0, dar ei uită că
Goian trebuia eliminat încă din minutul 42. Alta era soarta meciului dacă steliştii jucau cu un om în minus repriza a doua. Eu cred că antrenorul nostru, Cristiano Bergodi, a dat dovadă de prea mult calm şi prea mult bun simţ la finalul meciului, când nu a dorit să comenteze arbitrajul. Din câte ştiu eu, nu este prima dată când acest Drăgănescu favorizează Steaua!"

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici