Vâtcă a fost împrumutat la Gaz Metan Mediaş

Portarul echipei Steaua, Cosmin Vâtcă, a fost împrumutat până la sfârşitul sezonului 2008/2009 la gruparea Gaz Metan Mediaş, jucătorul urmând să se alăture noii sale formaţii la sfârşitul acestei săptămâni, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

130 afișări
Imaginea articolului Vâtcă a fost împrumutat la Gaz Metan Mediaş

Vâtcă a fost împrumutat la Gaz Metan Mediaş (Imagine: Mediafax Foto)

Vâtcă a precizat că a acceptat împrumutul la Gaz Metan Mediaş pentru a avea mai multe şanse să evolueze titular.

"Am decis să accept oferta celor de la Gaz Metan deoarece îmi doresc foarte mult să apăr. Vreau să fac meciuri bune şi să revin la forma pe care am avut-o înainte de a fi transferat la Steaua. Nu ştiu ce se va întâmpla din vară, însă mă bucur că acum voi avea mai multe şanse de a evolua ca titular", a spus Vâtcă.

Andrei Vâtcă se află în prezent în cantonament cu echipa Steaua în Spania, la Oliva Nova, întoarcerea "roş-albaştrilor" în România fiind programată pentru vineri seară.

Portarul a fost transferat de Steaua în sezonul 2007/2008 de la formaţia Oţelul Galaţi, însă nu a debutat încă pentru echipa din Bulevardul Ghencea în Liga I. Vâtcă a mai evoluat pentru formaţiile FC Bihor şi Oţelul Galaţi.

Citeşte şi:

Argăseală: Vâtcă, Rada, Neaga, Ochiroşii, Abel Moreno şi Pedriel nu sunt pe lista pentru LC

Lobonţ se află în atenţia clubului Getafe

Coman a efectuat primul antrenament cu FC Braşov

Silviu Lung Jr. este monitorizat de Juventus


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici