Venus Williams: „Mă pregătesc să mă întorc în circuit"

Jucătoarea americană de tenis Venus Williams nu a jucat încă în 2022 din cauza unor accidentări, dar veterana a dat de înţeles recent că va reveni în curând în circuitul mondial.

310 afișări
Imaginea articolului Venus Williams: „Mă pregătesc să mă întorc în circuit"

Venus Williams: „Mă pregătesc să mă întorc în circuit"

Venus Williams ar fi trebuit să înceapă sezonul 2022 în Australia, dar americanca a fost nevoită să renunţe la planurile sale de a juca din cauza unei accidentări. Williams a coborât semnificativ în clasament şi nu poate intra în niciun eveniment de pe tabloul principal fără să joace în calificări, în consecinţă se va baza mai ales pe wild card-uri. Ea a primit unul de la Tennis Australia, dar nu a putut juca.

Într-o recentă sesiune de întrebări şi răspunsuri pe Instagram, Williams a lăsat să se înţeleagă că va reveni pe teren foarte curând, spunând:

„Mă simt foarte bine. Dar voi? Foarte bine? Oh, da, mă bucur că am întrebat. Mai mult decât orice. Sunt, ghici ce..., mă pregătesc să mă întorc în turneu. Abia aştept".

Forma şi jocul ei din ultima vreme nu au fost bune şi mulţi i-au cerut să se retragă, dar ea a fost fermă în privinţa deciziei ei.

Ea a recunoscut că pur şi simplu iubeşte jocul şi că încă se bucură să joace şi că nu se va retrage decât dacă aceste lucruri se vor schimba. Deocamdată, se pare că ea va continua să joace şi în 2022.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici