Venus Williams s-a calificat în optimi la un Grand Slam pentru prima oară din 2011

Jucătoarea americană de tenis Venus Williams s-a calificat în optimi la Australian Open, ea reuşind să ajungă în această fază a competiţiei la un Grand Slam pentru prima oară din 2011, informează AFP.

150 afișări
Imaginea articolului Venus Williams s-a calificat în optimi la un Grand Slam pentru prima oară din 2011

Venus Williams (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Venus Williams, în vârstă de 34 de ani, a trecut în turul trei de sportiva italiană Camila Giorgi, scor 4-6, 7-6 (7/3), 6-1.

Ultima oară când Venus a ajuns în optimi la un Grand Slam a fost în 2011, la Wimbledon. Tot la Wimbledon ea a câştigat, în 2008, şi ultimul titlu de Grand Slam din cele şapte din palmares.

În optimi, Venus Williams o va întîlni pe poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 mondial, care a trecut în turul trei de americanca Varvara Lepchenko (favorită 30), scor 6-0, 7-5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici