Veste neaşteptată: Naomi Osaka s-a retras de la turneul de la Stuttgart din cauza unor probleme de sănătate

Liderul mondial, Noami Osaka, s-a retras de la turneul WTA de la Sttugart, din cauza problemelor medicale. Japoneza ar fi trebuit să joace contra lui Anett Kontaveit în semifinale, dar din cauza unei leziuni în zona abdominală a anunţat că se retrage de la turneu.

834 afișări
Imaginea articolului Veste neaşteptată: Naomi Osaka s-a retras de la turneul de la Stuttgart din cauza unor probleme de sănătate

Veste neaşteptată: Naomi Osaka s-a retras de la turneul de la Stuttgart din cauza unor probleme de sănătate

Osaka a spus, în faţa reporterilor, că nu poate servi: "Nu cred că aş putea servi. Este o contractură abdominală, ceva cu care m-am confruntat deja în trecut. Din această cauză ştiu exact despre ce gen de accidentare este vorba şi cum trebuie să mă tratez", a declarat liderul la zi din clasamentul WTA.

În finală, Anett Kontaveit o va înfrunta pe învingătoarea dintre Petra Kvitova şi Kiki Bertens. Pentru Kontaveit va fi a cincea finală a carierei.

De luni, Simona Halep va fi depăşită de Petra Kvitova în clasamentul WTA. Sportiva din Cehia va urca pe 2, iar Halep va cădea pe 3. După ce şi-a asigurat prezenţa în semifinale, la Stuttgart, Kvitova a depăşit-o pe Halep în clasamentul live. Românca nu a mai participat la turneul din Germania, acuzând o stare de oboseală după meciurile din Fed Cup, contra Franţei.

Simona era pe locul doi de la data de 31 martie, când o depăşise pe Kvitova, iar în acest an a fost doar în ianuarie pe prima poziţie, de la data de 27 ianuarie, Osaka fiind lider. Cert e că după Sărbătorile de Paşte, Simona se va întoarce în circuit, de la data de 6 mai urmând a se desfăşura turneul de la Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici