Veşti proaste despre starea lui Michael Schumacher: Fostul pilot de F1 nu cântăreşte mai mult de 45 de kilograme

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, care se află în recuperare în Elveţia în urma accidentului suferit în decembrie 2013, nu cântăreşte mai mult de 45 de kilograme, informează cotidianului Daily Express, citat de site-ul metronews.fr.

10729 afișări
Imaginea articolului Veşti proaste despre starea lui Michael Schumacher: Fostul pilot de F1 nu cântăreşte mai mult de 45 de kilograme

Michael Schumacher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, starea fostului pilot de Formula 1 nu s-a îmbunătăţit deloc de la debutul perioadei de recuperare. Michael Schumacher nu vorbeşte şi nici nu poate să se mişte, potrivit Daily Express.

Cotidianul britanic susţine că progresele sunt lente, chiar dacă fostul pilot de F1 este înconjurat de o echipă de 13 medici.

"Nu poate încă să meargă sau să vorbească şi nici nu este conştient sută la sută de ceea ce se întâmplă în jurul său. Nu are mai mult de 45 de kilograme", susţine o sursă citată de Daily Express.

Michael Schumacher se află la recuperare la locuinţa sa din Elveţia, după ce a suferit un grav accident de schi, în decembrie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici