Vezi aici reconstituirea accidentului lui Robert Kubica - VIDEO

Pilotul polonez de Formula 1 Robert Kubica (Renault) a fost grav rănit la raliul Ronde di Andora (Italia). Accidentul lui Kubica a avut loc la 4,6 kilometri de la plecarea în cursă, în localitatea San Lorenzo, când maşina a ieşit de pe carosabil în plină viteză şi s-a izbit de zidul unei mici biserici.

70 afișări
Imaginea articolului Vezi aici reconstituirea accidentului lui Robert Kubica - VIDEO

Vezi aici reconstituirea accidentului lui Robert Kubica - VIDEO

Kubica a suferit mai multe fracturi la braţ, la un picior şi la mâna dreaptă. Chirurgul Igor Rossello, care l-a operat, duminică, pe pilotul Robert Kubica, a declarat că recuperarea va dura cel puţin un an.

Reconstituirea virtuală a accidentului:

Imagini de la locul accidentului:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici