Vezi aici topul primilor 10 sportivi ai anului 2009

Sportivii Marian Drăgulescu, Ana Porgras şi Valentin Mavrodineanu au fost declaraţi, vineri, gimnaştii anului 2009 de către Federaţia Română de Gimnastică.

13 afișări
Imaginea articolului Vezi aici topul primilor 10 sportivi ai anului 2009

Vezi aici topul primilor 10 sportivi ai anului 2009 (Imagine: Mediafax Foto)

FR de Gimnastică a stabilit topul primilor 10 sportivi ai anului 2009, atât la masculin, cât şi la feminin.

Marian Drăgulescu, care a obţinut două medalii de aur la Campionatele Mondiale din acest an, la sol şi sărituri, a fost declarat cel mai bun gimnast al anului, el fiind urmat în clasament de Flavius Koczi (medalie de argint la sărituri, la CM de la Londra), Robert Stănescu, Cosmin Popescu, Marius Berbecar, Adrian Bucur, Daniel Popescu, Ovidiu Buidoşo, Alin Jivan şi Andrei Muntean.

Cea mai bună gimnastă a anului a fost declarată Ana Porgras, care a cucerit o medalie de bronz la paralele, la CM de la Londra. Ea a fost urmată în top de Anamaria Tămîrjan, Gabriela Drăgoi, Amelia Racea, Diana Chelaru, Raluca Haidu, Dana Trenca, Daniela Andrei, Larisa Iordache şi Diana Bulimar.

Valentin Mavrodineanu a fost considerat cel mai bun sportiv al anului la gimnastică aerobică, clasamentul fiind completat de următorii sportivi: Mircea Brânzea (locul 2), Mircea Zamfir, Cristina Nedelcu, Petru Porime-Tolan, Florin Nebunu, Ferdinand Răileanu, Cristina Antonescu, Cosmin Muj, Corina Constantin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici