VfB Stuttgart anunţă oficial transferul lui Ciprian Marica

Gruparea VfB Stuttgart a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, perfectarea transferului atacantului Ciprian Marica (21 de ani) de la Şahtior Doneţk, care va semna un contract pe cinci ani, după efectuarea vizitei medicale.

3 afișări
Imaginea articolului VfB Stuttgart anunţă oficial transferul lui Ciprian Marica

VfB Stuttgart anunţă oficial transferul lui Ciprian Marica

Campioana Germaniei nu a dorit să facă publică suma de transfer. Dacă jucătorul va trece vizita medicală, va semna cu VfB Stuttgart un contract valabil până în 30 iunie 2012.

Atacantul român în vârstă de 21 de ani are 15 selecţii în echipa naţională, pentru care a marcat cinci goluri. Ciprian Marica a marcat un gol chiar împotriva noii sale echipe în 2005, în Cupa UEFA. În meciul VfB Stuttgart - Şahtior Doneţk, din 3 noiembrie 2005, românul a înscris în minutul 84 golul al doilea al formaţiei ucrainene care a învins cu 2-0.

Managerul grupării din Stuttgart, Horst Heldt, s-a declarat foarte mulţumit de transferul lui Marica, considerând că acesta se potriveşte foarte bine formaţiei sale. "Este un atacant foarte flexibil şi un pericol permanent pentru apărarea adversă", a subliniat Heldt atuurile românului, care va purta la Stuttgart tricoul cu numărul 20.

Marica este al patrulea jucător român care evoluează la VfB Stuttgart, după Alexandru Szatmari (Sătmăreanu II) - 1981-1982, Florin Radu Răducioiu (1997-1998) şi Ionel Ganea (1999-2003).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici