Viachaslau Bokhan a semnat cu Dinamo până în 2025

  • Conducerea echipei de handbal Dinamo Bucureşti a anunţat joi că a perfectat încă un transfer important.
  • Campionii României au semnat cu pivotul Viachaslau Bokhan (26 de ani), component al naţionalei Belarus.
  • Cele două părţi au agreat un contract pe trei ani, până în 2025.
292 afișări
Imaginea articolului Viachaslau Bokhan a semnat cu Dinamo până în 2025

Sursa foto: Profimedia

„Jucător cu un fizic impresionant, 2,06 metri înălţime şi 106 kilograme, Bokhan a fost dorit de mai multe echipe de top din Europa, dar a ales să joace sub comanda lui Xavier Pascual”, susţin dinamoviştii într-un comunicat.

Viachaslau Bokhan s-a născut pe 7 aprilie 1996, iar debutul în handbalul mare l-a făcut la SKA Minsk, pe când avea 18 ani. După şase sezoane la Minsk, s-a transferat la Motor Zaporojie (Ucraina), unde a avut evoluţii foarte bune în EHF Champions League: 71 de goluri în sezonul 2020-2021 şi 45 de goluri în sezonul 2021-2022 (dintre care 7 cu Dinamo).

Din 2016 este component al naţionalei Belarus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici