Viborg, doar un pivot apt de joc în finala cu Oltchim Râmnicu Vâlcea

Viborg HK, adversara daneză a formaţiei Oltchim Râmnicu Vâlcea din finala Ligii Campionilor la handbal feminin, întâmpină probleme de lot înaintea dublei cu campioana României.

51 afișări
Imaginea articolului Viborg, doar un pivot apt de joc în finala cu Oltchim Râmnicu Vâlcea

Viborg, doar un pivot apt de joc în finala cu Oltchim Râmnicu Vâlcea (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/Mircea Roşca)

Viborg HK se va putea baza doar pe serviciile pivotului titular Anja Althaus, în finala Ligii Campionilor, după ce Karen Smidt s-a accidentat grav la genunchi, în meciul de campionat, cu KIF Vejen. Smidt urmează să fie supusă unei intervenţii chirurgicale şi va rata finala campionatului danez, dar şi finala Ligii Campionilor.

Antrenorul Jakob Vestergaard recunoaşte că nu are alternative pentru postul de pivot în finalul sezonului, când Viborg va disputa cele mai importante meciuri. "Am putea s-o folosim pe Rikke Skov pe acel post în perioade scurte din meciuri, dar aveam cu adevărat nevoie de ea la linia de nouă metri. Deci, nu-mi rămâne decât să sper că Anja Althaus va fi aptă să joace 60 de minute în fiecare meci de acum încolo", a declarat Jakob Vestergaard, citat de site-ul Federaţiei Europene de Handbal.

Dubla manşă cu Olchim Râmnicu Vâlcea din finala Ligii Campionilor va avea loc în 8 mai, la Herning, respectiv 15 mai, la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici