Viborg HK pune în vânzare biletele pentru finala cu Oltchim

Adversara echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea din finala Ligii Campionilor, formaţia Viborg HK, va pune în vânzare, de vineri, biletele pentru meciul tur, de pe teren propriu, programat în 8 mai, a anunţat site-ul oficial al grupării daneze.

18 afișări
Imaginea articolului Viborg HK pune în vânzare biletele pentru finala cu Oltchim

Viborg HK pune în vânzare biletele pentru finala cu Oltchim (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

Biletele de categoria A vor costa 250 de coroane (aproximativ 33 euro), iar cele de categoria B, în spatele porţilor, vor costa 200 de coroane (aproximativ 27 de euro).

Tichetele pot fi achiziţionate de pe un site specializat danez sau telefonic. Clubul danez a mai anunţat, joi, că va pune la dispoziţie şi autobuze, cu plecare din faţa sălii Viborg Stadionhal, în care danezele joacă în campionat, spre Exhibition Centre din Herning, unde va avea loc partida tur cu Oltchim. Preţul unei astfel de călătorii este de 75 de dolari, iar locurile vor putea fi rezervate telefonic.

Partida tur va avea loc în 8 mai, de la ora 17.15 (ora României), iar cea retur, la Bucureşti, la Sala "Ioan Kunst Ghermănescu", în 15 mai, de la ora 20.45.

Pentru partida retur, care se va juca la Bucureşti cu trofeul Ligii Campionilor pe masă, clubul Oltchim nu a anunţat încă oficial când se vor pune în vânzare biletele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici