Viceguvernator Krasnodar: Dan Petrescu va fi antrenorul echipei Kuban

Viceguvernatorul regiunii Krasnodar, şef al Departamentului de Educaţie Fizică şi Sport, Nikolai Doluda, a declarat, luni, că Dan Petrescu va fi noul antrenor al echipei Kuban Krasnodar, informează publicaţia rusă Otdih na Kuban.

36 afișări
Imaginea articolului Viceguvernator Krasnodar: Dan Petrescu va fi antrenorul echipei Kuban

Viceguvernator Krasnodar: Dan Petrescu va fi antrenorul echipei Kuban (Imagine: Mediafax Foto)

"Cunoscutul antrenor Dan Petrescu va fi tehnicianul echipei Kuban Krasnodar", a spus Doluda.

Dan Petrescu şi-a reziliat, sâmbătă, contractul cu Unirea Urziceni. Mass-media din România a anunţat că printre echipele interesate de angajarea lui Dan Petrescu se numără şi formaţiile ruse Dinamo Moscova şi Kuban Krasnodar.

Petrescu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că mai multe cluburi din străinătate i-au făcut oferte după ce şi-a reziliat contractul cu Unirea Urziceni, printre acestea aflându-se şi unul din Anglia, dar nu din prima ligă.

Tot luni, gruparea Dinamo Moscova a dezminţit faptul că ar discuta cu Dan Petrescu, iar impresarul Daniel Stanciu a declarat că negocierile dintre tehnician şi Kuban Krasnodar sunt foarte avansate, fiind posibil ca părţile să ajungă la un acord într-o zi sau două.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici