Vicente Del Bosque a fost desemnat cel mai bun selecţioner în 2013

Antrenorul Spaniei, Vicente Del Bosque, a fost desemnat cel mai bun selecţioner al anului 2013, conform unui clasament al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).

61 afișări
Imaginea articolului Vicente Del Bosque a fost desemnat cel mai bun selecţioner în 2013

Vicente Del Bosque (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Vicente del Bosque, laureat şi în 2009, 2010 şi 2012, a fost urmat de selecţionerul Germaniei, Joachim Low şi de cel al Braziliei, Luiz Felipe Scolari.

Locul patru a revenit belgianului Marc Wilmots, iar pe cinci s-a clasat selecţionerul Columbiei, Jose Pekerman.

Alejandro Sabella (Argentina) este al şaselea, Oscar Tabarez (Uruguay) al şaptelea, iar Cesare Prandelli (Italia) al optulea.

Pe locul nouă se află germanul Jurgen Klinsmann, selecţionerul SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici