Vicepremierul Dan Barna participă la finala Cupei României la fotbal. Cu ce echipă ţine

  • Vicepremierul Dan Barna participă sâmbătă seara la finala Cupei României la fotbal.
  • „Sper să câştige Craiova”, a spus politicianul la intrarea în stadionul din Ploieşti.
  • Barna le-a povestit jurnaliştilor că l-a urmărit pe fotbalistul Ilie Oană, cel care dă numele stadionului ploieştean.
457 afișări
Imaginea articolului Vicepremierul Dan Barna participă la finala Cupei României la fotbal. Cu ce echipă ţine

Declaraţiile au fost făcute la intrarea în stadionul din Ploieşti.

Am venit cu bucurie la acest meci de cupă pentru că stadionul Ilie Oană ascunde o coincidenţă foarte simpatică. Ilie Oană este fotbalistul care a jucat la Şoimii Sibiu, echipa unde când eram în şcoală şi în liceu, mergeam cu speranţă la vremea aia, şi la Petrolul Ploieşti, o legătură interesantă între Sibiu şi Ploieşti”, a povestit Dan Barna la intrarea în stadion.

Vicepremierul le-a spus jurnaliştilor cu ce echipă ţine la partida de sâmbătă.

Astăzi sper să câştige Craiova”, a dezvăluit Barna.

De asemenea, vicepremierul a vorbit despre vaccinare şi despre posibilitatea ca numărul de spectatori să crească la evenimentele sportive şi culturale.

Cu cât mai mulţi ne vom vaccina, cu atât mai repede vom avea stadioane pline de spectatori. În măsura în care cifrele se vor îmbunătăţi şi numărul persoanelor vaccinate va continua să crească vom putea să vorbim despre un procent mai mare de spectatori pe stadioane sau de spectatori la evenimente culturale. Încercăm să simplificăm procedurile”, a precizat Dan Barna.

Finala Cupei României la fotbal Astra Giurgiu-CSU Craiova se desfăşoară sâmbătă, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici