Victimele taifunului din Filipine, comemorate înaintea meciurilor din Liga Campionilor

Victimele taifunului Haiyan, care a făcut peste 5.200 de victime în Filipine, vor fi comemorate înaintea meciurilor de marţi şi miercuri din etapa a V-a a grupelor Ligii Campionilor.

86 afișări
Imaginea articolului Victimele taifunului din Filipine, comemorate înaintea meciurilor din Liga Campionilor

Victimele taifunului din Filipine, comemorate înaintea meciurilor din Liga Campionilor

"Filipine, nu sunteţi singuri", va fi mesajul alături de care jucătorii vor intra pe teren înaintea meciurilor din această săptămână din Liga Campionilor, a anunţat site-ul oficial al UEFA.

"Întreaga familie a fotbalului european se va uni în teren în această săptămână pentru a-şi exprima profunda solidaritate cu poporul filipinez. Filipinezii trebui să continue să fie puternici pentru a înfrunta problemele cauzate de această tragedie", a declarat preşedintele UEFA, Michel Platini.

Taifunul Haiyan a lovit Filipine în 8 noiembrie şi a făcut peste 5.200 de victime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici