Victor Becali: Ajungem la Strasbourg în cazul stenogramelor

Impresarul Victor Becali a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că dacă e nevoie va ajunge şi până la Strasbourg în cazul stenogramelor în care sunt prezentate convorbiri telefonice ale vărului său Gigi Becali.

204 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Ajungem la Strasbourg în cazul stenogramelor

Victor Becali: Ajungem la Strasbourg în cazul stenogramelor

"Nu mi se pare foarte normal ca unele convorbiri ale lui Gigi cu extratereştrii să fie făcute publice. Dacă el vorbeşte cu extratereştrii, ce legătură are asta cu cazul valiza? Evident că o să caut să-mi fac dreptate în altă parte. Ajungem la Strasbourg sau oriunde este nevoie. Ce, suntem terorişti? Aţi văzut la Omar Haysam, spre exemplu, astfel de convorbiri? Ce, noi suntem criminali? Am plecat noi din ţară printre oi sau vaci? Dacă am făcut nişte crime, să ni se spună şi plătim. Dar nu am vândut noi Insula Şerpilor şi nu mi se pare normal să trăim aşa. Trăim în România şi dacă nu se poate să fim judecaţi corect, vom merge mai departe să căutăm dreptatea. Dacă nu putem aici, o căutăm în altă parte. Asta nu mai este democraţie. Telefonul meu, aveau ei aprobări să fie ascultat? Nu poţi să-ţi baţi joc de mine. Poate voiam să vorbesc cu nevasta, poate voiam să mă excit la telefon, e treaba mea. Nu poţi să mă asculţi 24 de ore din 24", a declarat Becali.

Tot luni, selecţionerul Victor Piţurcă a declarat că stenogramele în care sunt prezentate convorbirile sale telefonice cu Gigi Becali sunt poveşti de adormit copiii şi că prin publicarea lor se doreşte canalizarea tuturor relelor din România către fotbal. Întrebat dacă intenţionează să îşi caute dreptatea în justiţie, selecţionerul a răspuns: "Ce să fac, numai în afara graniţelor aş putea să întreprind o acţiune. Am vorbit cu avocatul să chemăm nişte experţi din afară, să vedem ce se poate întâmpla. Despre imaginea mea ce să spun? Ştiţi foarte bine ce s-a întâmplat de-a lungul vremii".

În ultimele săptămâni, în presă, au fost publicate mai multe stenograme ale convorbirilor pe care finanţatorul stelist Gigi Becali le-a avut cu mai mulţi oameni din fotbal, în preajma ultimei etape a sezonului 2007/2008 al Ligii I, cea care a dus la "cazul valiza".

Citeşte şi

Piţurcă: Stenogramele sunt poveşti

Mircea Sandu: Este un pic de mizerie în publicarea acestor stenograme

Becali: Stenogramele convorbirilor telefonice sunt ilegale

Gigi Becali, deferit justiţiei în dosarul "Valiza"

FRF: Steaua penalizată cu şapte puncte, iar U Cluj cu şase

Gigi Becali şi alte trei persoane, urmărite penal de DNA

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici