Victor Becali: Declaraţiile lui Reghecampf ar trebui să îi motiveze pe dinamovişti

Impresarul Victor Becali a afirmat, joi, că declaraţiile antrenorului Laurenţiu Reghecampf, conform cărora "Dinamo nu reprezintă nimic" pentru jucătorii stelişti, ar trebui să îi motiveze pe fotbaliştii formaţiei alb-roşii înaintea derbiului din 1 martie.

75 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Declaraţiile lui Reghecampf ar trebui să îi motiveze pe dinamovişti

Victor Becali (Imagine: Liviu Adăscăliţei / Mediafax Foto)

"E adevărat că în momentul ăsta ei (n.r. - jucătorii echipei Steaua) nu se luptă cu Dinamo. Dar până la urmă este singurul derbi din fotbalul românesc. Asta e, fiecare înţelege respectul faţă de alt club în felul lui. Eu cred că pentru orice adversar trebuie să existe mai mult respect. Cei de la Barcelona câştigă cu 6-0 şi după spun că i-au prins pe adversari într-o zi mai slabă şi că a fost un meci greu. Asta înseamnă respect faţă de adversar. Pe mine, ca dinamovist, nu mă deranjează. Din contră, pe cei de la Dinamo trebuie să îi motiveze mai mult aceste declaraţii. De fapt, nici nu pot să spun că sunt nişte declaraţii jignitoare pentru că acum Steaua se luptă cu Petrolul şi Astra", a spus impresarul.

Referitor la intenţia lui Gheorghe Chivorchian de a mări taxele pentru agenţii de jucători în cazul în care va fi ales preşedinte al FRF, Victor Becali a afirmat că regulamentul impresarilor trebuie modificat. "Domnul Chivorchian să ajungă preşedinte, să mărească taxele agenţilor de jucători, eu nu am o problemă şi nu mă deranjează. Chiar cred că trebuie să existe nişte reguli mai stricte, pentru că sunt agenţi care şi-au făcut şi soţiile agenţi. Adică un jucător semnează un contract cu el doi ani şi după aia semnează cu soţia, după alţi doi ani cu fiica, apoi cu nepotul. Şi uite aşa ajunge un jucător să aibă toată cariera un contract semnat în primii doi ani", aexplicat Victor Becali.

El a menţionat că nu a dorit să intre în conflict cu alţi agenţi de jucători. "Disputele şi le caută unii. Pe mine nu mă intersează nicio dispută, nu cred că am avut o dispută cu cineva. Pe mine nu mă interesează. Văd că nu răspund numai agenţii, ci şi alţii în locul lor, dar asta e problema lor. Să îşi caute scandal, dar cu mine nu îl vor găsi", a adăugat Becali.

Impresarul a afirmat că vărul său, Gigi Becali, spera ca solicitarea de întrerupere a pedepsei să fie acceptată de instanţă pentru a putea fi supus intervenţiei chirurgicale la coloană. "Cererea lui Gigi Becali a fost respinsă astăzi. Am mai vorbit cu el. El spera că poate ieşi să se opereze, dar din păcate i-a fost respinsă cererea", a spus agentul de jucători.

În ceea ce priveşte "dosarul transferurilor", în care Curtea de Apel Bucureşti a rămas în pronunţare pentru 25 februarie, Victor Becali aşteaptă o decizie favorabilă. "Aştept ce m-am aşteptat tot timpul să se întâmple. Sunt nevinovat, nu am săvârşit niciuna dintre acele fapte. Dacă ei susţin că eu am fost în Gibraltar să ridic bani, deşi nu am fost în viaţa mea în Gibraltar, asta este, înseamnă că este posibil să fiu vinovat", a adăugat Victor Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici