Victor Becali: Marius Alexe trebuie operat la ligamentele încrucişate, sezonul e terminat pentru el

Impresarul Victor Becali a declarat, joi, că pentru fotbalistul echipei Sassuolo, Marius Alexe, sezonul este terminat, deoarece jucătorul s-a accidentat şi urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale la ligamentele încrucişate.

113 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Marius Alexe trebuie operat la ligamentele încrucişate, sezonul e terminat pentru el

Marius Alexe (Imagine: Alexandru Dobre/ Arhiva Mediafax Foto)

"Am o problemă cu Alexe, care e accidentat, trebuie operat. Trebuie să discut cu Dinamo, pentru că e jucător împrumutat şi Sassuolo trebuie să ceara acordul, să vedem unde va fi operat. Trebuie sa fie operat la ligamentele încrucişate, sezonul acesta e terminat pentru el. Va reveni la Dinamo", a spus Victor Becali pentru Dolce Sport, informează dolce-sport.ro.

Marius Alexe, în vârstă de 23 de ani, a fost împrumutat de Dinamo la Sassuolo pentru un sezon, în vara anului 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici