Victor Becali: Nu am vorbit cu nimeni de la Milan despre Chiricheş

Impresarul Victor Becali a declarat, marţi seară, pentru site-ul calciomercato.it, că nu a vorbit cu niciun oficial al AC Milan despre un posibil transfer al fundaşul formaţiei Steaua Bucureşti, Vlad Chiricheş.

95 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Nu am vorbit cu nimeni de la Milan despre Chiricheş

Victor Becali: Nu am vorbit cu nimeni de la Milan despre Chiricheş (Imagine: George Filip / MediafaxFoto)

"Nu am avut niciun contact cu Milan. Ştiu că l-au urmărit pe Chiriceş la nişte meciuri, dar nu ştiu despre un interes real al Milanului. Poate după Anul Nou să existe vreun contact, după deschiderea perioadei de transferuri. Dar pentru moment nu am vorbit cu nimeni de la Milan", a spus Becali.

În ultima perioadă s-a zvonit că AC Milan doreşte să-l transfere pe Vlad Chiricheş de la Steaua Bucureşti.

La sfârşitul săptămânii trecute, cotidianul Corriere dello Sport a scris că FC Steaua a decis să accepte oferta AC Milan pentru Vlad Chiricheş, conform căreia fotbalistul ar urma să fie împrumutat până la finalul sezonului la gruparea italiană, cu opţiune de cumpărare pentru 7 milioane de euro.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, declarase iniţial că niciun jucător nu va fi cedat în această iarnă, singurul care ar putea să plece fiind căpitanul Alexandru Bourceanu, însă numai în schimbul a cinci milioane de euro. Gigi Becali a mai spus că pentru Vlad Chiricheş a primit "o ofertă de şapte milioane", de la AC Milan, pe care a refuzat-o.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici