Victor Becali: Pancu a ajuns la un acord cu ŢSKA Sofia

Impresarul Victor Becali a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că jucătorul Daniel Pancu a ajuns la un acord cu gruparea bulgară ŢSKA Sofia, oficializarea transferului urmând să se producă în zilele următoare.

22 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Pancu a ajuns la un acord cu ŢSKA Sofia

Victor Becali: Pancu a ajuns la un acord cu ŢSKA Sofia (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Am discutat de mai multe ori cu cei de la ŢSKA Sofia şi pot spune că Pancu a ajuns la un acord cu gruparea bulgară. Deocamdată el nu a semnat contractul, dar transferul se va face. Probabil în zilele viitoare se va realiza", a afirmat Victor Becali, care a refuzat să dezvăluie perioada pe care va fi valabil contractul.

Daniel Pancu a evoluat din luna iulie a anului trecut până în prezent la formaţia din prima ligă din Rusia, Terek Groznâi.

La ŢSKA Sofia, Pancu îl va avea coleg din nou pe mijlocaşul Florentin Petre, alături de care a evoluat până acum la Terek Groznâi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici