Victor Cornea e în turul doi la Australian Open. Ana Bogdan, eliminată şi de la dublu

  • Jucătorii români de tenis Victor Cornea şi Ana Bogdan au evoluat joi noaptea la Melbourne în probele de dublu, masculin şi feminin.
  • Cornea, alături de indianul N. Sriram Balaji, au trecut în turul doi, în timp ce Ana Bogdan şi partenera ei Rebeka Masarova, au fost eliminate din turneu.
592 afișări
Imaginea articolului Victor Cornea e în turul doi la Australian Open. Ana Bogdan, eliminată şi de la dublu

Sursă foto: Instagram/Victor Cornea

Vlad Victor Cornea şi Sriram Balaji a debutat în proba de dublu masculin de la Australian Open în faţa italienilor Matteo Arnaldi şi Andrea Pellegrino, pe care i-au învins în două seturi, cu 6-3, 6-4, după doar 61 de minute de joc.

În turul secund, Cornea şi Balaji vor întâlni perechea favorită numărul 10, formată din Marcelo Arevalo (El Salvador) şi Mate Pavic (Croaţia).

Pentru prezenţa în turul doi la Melbourne, Cornea şi Balaji vor fi recompensaţi cu 35.510 dolari şi 90 de puncte ATP.

În turneul feminin de dublu, Ana Bogdan şi spaniola Rebeka Masarova au fost învinse în turul doi de perechea favorită numărul 6 formată din japoneza Ena Shibahara şi americana Desirae Krawczyk, care s-au impus cu 6-3, 6-1, după 59 de minute de joc.

Bogdan şi Masarova primesc la rândul lor 90 de puncte în clasamentul WTA, dar şi 35.510 dolari, premiu în bani.

Ana Bogdan a părăsit turneul şi la simplu, după ce a fost învinsă în primul tur de jucătoarea cehă de 16 ani Brenda Fruhvirtova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici