Victor Hănescu a câştigat Masters România

Tenismanul Victor Hănescu a câştigat, duminică, turneul masculin al Mastersului de la Bucureşti, după ce l-a învins, în finală, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-3, pe Victor Crivoi, într-o partidă care a durat o oră şi 48 de minute.

17 afișări
Imaginea articolului Victor Hănescu a câştigat Masters România

Victor Hănescu a câştigat Masters România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Proba feminină a fost câştigată de Monica Niculescu, care a trecut, în finală, de Irina Begu, cu scorul de 1-6, 6-4, 6-1.

Hănescu: Casa pe care am primit-o este cel mai mare premiu câştigat în toată cariera mea

Câştigătorul turneului de tenis de la Bucureşti, Victor Hănescu, a declarat că premiul încasat pentru victoria din finala cu Victor Crivoi, o casă în localitatea Corbeanca, reprezintă cea mai mare recompensă primită în toată cariera sa.

"Este ceva inedit şi deosebit să primeşti o casă ca premiu. Dacă stau bine să mă gândesc, ca valoare, este cel mai mare premiu pe care l-am câştigat vreodată şi sunt bucuros de acest lucru. O să-i dau această casă mamei mele, pentru că ăsta a fost visul ei, să nu mai locuiască în apartament şi să stea la curte. Voi participa la acest turneu şi anul viitor, pentru că îmi place să joc tenis şi îmi place competiţia. Sper ca acest turneu să devină o tradiţie şi să ajute cât mai mult tenisul din România", a spus Hănescu.

Organizatorul turneului, Sever Mureşan, a anunţat că următoarea ediţie a Mastersului de la Bucureşti va avea loc în perioada 22 noiembrie - 29 noiembrie 2009.

Turneul de la Bucureşti este dotat cu premii în valoare de 600.000 de euro, care vor consta în obiecte.

Astfel, câştigătorii de la masculin (Victor Hănescu) şi de la feminin (Monica Niculescu) vor fi recompensaţi cu câte o casă.

Ocupanţii locului doi vor primi câte o maşină de teren, iar poziţia a treia va fi recompensată cu plata biletelor de avion pentru anul 2009, la deplasările la competiţii.

Sportivii care se vor clasa pe locul patru, vor primi computere în valoare de 2.000-2.500 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici