Victor Hănescu a explicat pentru Prosport unde s-a făcut diferenţa în meciul Halep - Pliskova

Simona Halep a ratat şansa de a redeveni lider mondial, după ce a fost eliminată în semifinale la Miami, iar Victor Hănescu a explicat unde s-a rupt meciul.

1966 afișări
Imaginea articolului Victor Hănescu a explicat pentru Prosport unde s-a făcut diferenţa în meciul Halep - Pliskova

Victor Hănescu a explicat pentru Prosport unde s-a făcut diferenţa în meciul Halep - Pliskova

Prezent în studioul ProSport Live, Hănescu spune că Simona nu câştigă suficiente puncte cu primul serviciu, iar Pliskova a profitat de acest lucru. Victor Hănescu ştie unde s-a făcut diferenţa în meciul Halep - Pliskova: "Şi-a îmbunătăţit primul serviciu. La prima vedere, pare că e bun primul, dar nu a câştigat punctele. Nu are forţă. Şi serviciul doi necesită mai multă grijă, iar în cazul Pliskovei, o jucătoare puternică, poate returna foarte tare şi uşor. Simona are probleme cu jucătoarele care lovesc puternic, precum Pliskova. Ei îi place să alerge mult, dar o adversară ca cea din Cehia o face pe Simona să adopte o poziţie defensivă, fiinde departe de linia de fund. Astfel e ineficientă", a spus fostul jucător, în direct la ProSport Live.

Pliskova s-a impus cu 6-1, 7-5 în faţa Simonei Halep şi s-a revanşat pentru înfrângerea din februarie, de la Fed Cup. Sâmbătă, în finala turneului, Pliskova se va duela cu Ashleigh Barty.

Pliskova - Halep: Dilema antrenorului 

Halep a ales să lucreze pentru moment cu Daniel Dobre, însă Hănescu e de părere cu Firicel Tomai şi Darren Cahill au contribuit cel mai mult la evoluţia Simonei: "Clar, Firicel Tomai a pus bazele jocului ei. A dus-o până în top 50, iar după colaborarea cu Cahill. A învăţat foarte mult pe mental, cum să gestioneze momentele importante. E foarte important să ai lângă tine o echipă bună. Dacă eşti atât de sus, înseamnă că eşti bun, dar trebuie să vezi ce poţi să îmbunătăţeşti. Cahill a făcut diferenţa şi a dus-o de pe 30 pe locul 1. Sunt reglaje pe care trebuie să le faci şi să ai încredere că le poţi face", a spus Victor Hănescu, la ProSport Live.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici