Victor Hănescu s-a calificat în turul doi al turneului olimpic de tenis

Tenismanul Victor Hănescu s-a calificat, luni, în turul doi al turneului olimpic de la Beijing, după ce a dispus în runda inaugurală de italianul Simone Bolelli, cu scorul de 7-5, 3-6, 6-4, informează site-ul oficial al competiţiei.

14 afișări
Imaginea articolului Victor Hănescu s-a calificat în turul doi al turneului olimpic de tenis

Victor Hănescu s-a calificat în turul doi al turneului olimpic de tenis (Imagine: Mediafax Foto)

Hănescu îl va întâlni în turul doi pe învingătorul meciului dintre francezul Gael Monfils şi spaniolul Nicolas Almagro.

Victor Hănescu este primul jucător de tenis din România care a reuşit calificarea în turul doi al unui turneu olimpic de tenis, în proba de simplu, după ce la ediţiile precedente, Barcelona 1992, Atlanta 1996, Sydney 2000 şi Atena 2004, Andrei Pavel, George Cosac şi chiar Hănescu au fost învinşi încă din runda inaugurală.

Victor Hănescu declarase înainte de startul Jocurilor Olimpice că obiectivul său la această ediţie este calificarea în turul II.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici