Victor Piţurcă: Ianis Hagi e mult mai bun la 15 ani decât Gică la 25

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, miercuri, că mijlocaşul Ianis Hagi, fiul fostului internaţional Gheorghe Hagi, este mult mai bun la 15 ani decât era tatăl său la 25.

418 afișări
Imaginea articolului Victor Piţurcă: Ianis Hagi e mult mai bun la 15 ani decât Gică la 25

Ianis Hagi (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Ianis Hagi îmi place foarte mult. I-am spus lui Gică de ce nu-l bagă zece minute, opt minute. Cred că îi e teamă. Fizic nu se ridică la nivelul competiţiei, însă din punct de vedere tehnic e formidabil. Are un serviciu mult mai bun ca al lui Gică. La 25 de ani, Gică nu avea serviciul pe care Ianis îl are acum. I-am spus şi lui, de ce să se supere, că e vorba de fiul său. În fracţiuni de secundă mingea pleacă de unde trebuie şi unde trebuie. E fantastic. Eu cred, mai mult ca sigur, că vom mai avea un Hagi la naţională, îmi place foarte mult puştiul", spus Piţurcă la Sport.ro.

Ianis Hagi este legitimat la grupa juniori B din cadrul Academiei Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici