Victor Piţurcă: Nu suntem o echipă puternică

Managerul general al clubului Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa nu este o echipă puternică, deoarece nu câştigă meciurile de pe teren propriu.

74 afișări
Imaginea articolului Victor Piţurcă: Nu suntem o echipă puternică

Victor Piţurcă: Nu suntem o echipă puternică (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Venim din nou după o înfrângere pe teren propriu, cu Gloria Bistriţa, a treia consecutivă, însă cea mai dureroasă. Nu suntem o echipă puternică dacă nu câştigăm acasă. În săptămâna meciului, jucătorii nu au fost concentraţi aşa cum ar fi trebuit. Îmi reproşez multe după această înfrângere. De fapt, eu şi după victorii îmi reproşez ceva. Nu am reuşit să îi aduc pe jucători la un nivel corespunzător, să nu mai fie atât de relaxaţi. S-a vorbit mult despre ei după cele două egaluri cu Dinamo, iar asta a făcut să pierdem acest meci. Nu am jucat slab, dar când ratezi de la început şi mai şi primeşti gol imediat pe contraatac este greu să remontezi", a spus Piţurcă.

Managerul a mai afirmat că nu mai este interesat de transferul atacantului brazilian Junior Moraes, de la Gloria Bistriţa: "S-a scris că meciul cu Bistriţa a fost aranjat pentru transferul lui Junior Moraes, dar nu mă interesează Moraes. Am discutat cu Jean Pădureanu, dar când am auzit preţul cerut am rămas surprins. Şi nu era vorba despre două milioane de euro, ci despre un milion, însă cu 300.000 - 500.000 de euro putem aduce jucători foarte buni de afară. Nu spun că Moraes nu e un jucător bun, interesant, dar nu cred că este un jucător pentru o echipă cu pretenţii, cum sunt Steaua, Dinamo, Rapid sau Craiova, pentru că aceste formaţii nu îşi fac jocul pe un singur jucător".

Piţurcă s-ar mulţumi cu un punct în ultimul meci al turului, cu Gaz Metan, la Mediaş. "Avem probleme mari de lot: Găman şi Bărboianu sunt suspendaţi, Prepeliţă şi Gargorov sunt accidentaţi, plus alte mici probleme medicale. Poate ne vom mulţumi şi cu un egal, deşi mergem la victorie, chiar dacă va fi un meci foarte dificil. Mediaşul are o echipă bună, un lot foarte bun, mult mai omogen decât al nostru. Am încercat în ultimele meciuri să creăm şi spectacol, dar am pierdut puncte preţioase. Mă gândesc să practicăm un joc mai retras. Vreau altceva de la jucători. Cine nu are calităţi va pleca", a mai spus Piţurcă, adăugând că nu consideră oportună programarea primelor două etape din retur în decembrie.

Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), de echipa Gloria Bistriţa, într-un meci contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I.

În ultimul meci al turului, Universitatea va juca la Mediaş, luni, la ora 19.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici