Victor Piţurcă revine la Al Ittihad

Consiliul de conducere al clubului Al Ittihad a aprobat, marţi seară, revenirea antrenorului Victor Piţurcă la conducerea tehnică a echipei, informează presa din Arabia Saudită.

371 afișări
Imaginea articolului Victor Piţurcă revine la Al Ittihad

Victor Piţurcă revine la Al Ittihad (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Directorul executiv Hamid al-Balawi, un opozant al angajării lui Piţurcă, şi-a anunţat demisia în urma deciziei conducerii clubului.

Victor Piţurcă, în vârstă de 59 de ani, a preluat prima dată pe Al Ittihad în octombrie 2014, după ce şi-a reziliat contractul de selecţioner al României. El i-a transferat, în pauza de iarnă, pe foştii stelişti Lucian Sânmărtean şi Lukasz Szukala la Al Ittihad, dar numai internaţionalul român mai face parte din lot în acest moment.

Piţurcă a fost demis în vară, după ce Al Ittihad a terminat campionatul pe locul patru, ratând calificarea în Liga Campionilor Asiei.

Victor Piţurcă a fost înlocuit de Ladislau Boloni, dar şi acesta a fost dat afară în urma înfrângerii suferite, la 22 noiembrie, pe teren propriu, scor 0-3 (0-2), în faţa formaţiei Al Ahli. Egipteanul Adel Abdulrahman a fost numit antrenor interimar după plecarea lui Boloni.

După nouă etape, Al Ittihad ocupă locul al treilea în clasamentul primei ligi din Arabia Saudită, cu 17 puncte. Al Hilal este pe primul loc, cu 24 de puncte, fiind urmată de Al Ahli, cu 21 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici