Victor Valdes şi Asier del Horno, acuzaţi de fraudă la obţinerea permisului pentru ambarcaţiuni

Portarul echipei FC Barcelona, Victor Valdes, şi fostul jucător al echipelor Valencia şi Chelsea, Asier del Horno, sunt acuzaţi de fraudă în Spania, alături de numeroase alte persoane, într-un caz privind obţinerea de permise pentru ambarcaţiuni, informează presa internaţională.

138 afișări
Imaginea articolului Victor Valdes şi Asier del Horno, acuzaţi de fraudă la obţinerea permisului pentru ambarcaţiuni

Victor Valdes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Valdes şi Del Horno ar mai fi acuzaţi şi de complicitate la falsificare de documente, după ce ar fi oferit actele lor de identitate unei persoane care a obţinut fraudulos permisele pentru ei, fără ca jucătorii să susţină un examen.

Victor Valdes a negat aceste acuzaţii, deşi nu a putut să explice cum a ajuns un act de identitate fals al său la persoana respectivă. În schimb, Del Horno a recunoscut că a participat la fraudă.

În luna aprilie, a fost implicat într-un caz similar şi pilotul spaniol de motociclism Dani Pedrosa, care şi-a cerut ulterior scuze public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici