Victoraş Iacob va fi sancţionat de FC Kaiserslautern

Atacantul Victoraş Iacob va fi sancţionat de gruparea FC Kaiserslautern, pentru că luni nu s-a prezentat la vizita medicală, efectuată la Saarbrucken de jucătorii formaţiei din liga a doua germană, printre care se numără şi Laurenţiu Reghecampf, informează sueddeutsche.de.

18 afișări
Imaginea articolului Victoraş Iacob va fi sancţionat de FC Kaiserslautern

Victoraş Iacob va fi sancţionat de FC Kaiserslautern (Imagine: Mediafax Foto)

Iacob a lipsit nemotivat de la controlul medical. "Va suporta consecinţele, conform regulamentului" a declarat Stefan Kuntz, preşedintele Consiliului de administraţie de la FC Kaiserslautern.

La reunirea lotului a fost prezent, însă, Laurenţiu Reghecampf, achizţionat de la Alemannia Aachen, la fel ca şi ceilalţi trei jucători transferaţi în această vară: Anel Dzaka (TuS Koblenz), Florian Dick (SC Karlsruhe) şi Mario Klinger (RW Essen).

Luni a fost programată doar vizita medicală, urmând ca primul antrenament să aibă loc abia marţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici