Victoria Azarenka, forfait pentru turul doi la Wimbledon

Jucătoarea belarusă de tenis Victoria Azarenka, accidentată la genunchiul drept, a declarat forfait pentru turul doi la Wimbledon, au anunţat, miercuri, organizatorii, citaţi de AFP.

117 afișări
Imaginea articolului Victoria Azarenka, forfait pentru turul doi la Wimbledon

Victoria Azarenka (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Numărul 2 mondial s-a accidentat, luni, în primul tur, la meciul cu portugheza Maria Joao Koehler.

Azarenka ar fi trebuit s-o întâlnească, miercuri, pe italianca Flavia Pennetta, în primul meci de pe terenul central. Pennetta accede în turul trei, unde o va întâlni pe sportiva farnceză Alizé Cornet.

Jucătoarea din Belarus, câştigătoare la Openul Australiei în ianuarie, s-a accidentat la genunchiul drept, luni, după ce a alunecat la începutul setului doi în faţa lui Koehler.

Ea a primit îngrijiri pe parcursul mai multor minute, însă a câştigat meciul cu sportiva portugheză, scor 6-1, 6-2.

Forfaitul Victorieri Azarenka este al doilea al zilei, după cel al lui Steve Darcis. De asemenea, americanul John Isner a abandonat în meciul cu francezul Adrian Mannarino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici